Greenbrandingz® - Sansevieria

Prijs op aanvraag
     
Aantal kiezen
Opdruk toevoegen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A168-GR-SANS
Maak kennis met onze Greenbrandingz: een plant die zich onderscheidt als een ware blikvanger. Het...meer
Maak kennis met onze Greenbrandingz: een plant die zich onderscheidt als een ware blikvanger. Het heeft ons veel tijd en moeite gekost om dit mogelijk te maken, maar het is gelukt. Een echte levende plant (net als al onze producten), met een design of jouw logo erin gebrand. Het bewerken heeft geen invloed op de levensduur en zorgt ervoor dat de plant zijn vitaliteit behoudt. Iedere Greenbrandingz® sansevieria is uniek in vorm of formaat, wat het echt bijzonder maakt. Hebben we het over unieke planten, dan staat deze ergens bovenin het rijtje.

Hoe geweldig is het om een plant te hebben met jouw logo of design erop, die ook nog eens lang meegaat? Deze plant heeft namelijk een lange levensduur, wanneer deze eens in de tijd een scheutje water krijgt en wat licht krijgt. Met de Greenbrandingz® kun je dus op een groene en duurzame manier jouw naam laten schitteren. Blijf in de schijnwerpers staan bij jouw relaties met onze Greenbrandingz. Dit is een bijzonder schaars product en niet altijd beschikbaar, waardoor het altijd belangrijk is contact met ons op te nemen.

Heeft u vragen over dit product, de gewenste personalisatie of eventuele verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bloemen en planten zijn levende artikelen en dienen met zorg vervoerd te worden om de kwaliteit te waarborgen. Denk hierbij aan het recht ophouden van planten, breekbaarheid en de invloed van tempratuur op de planten. Hierdoor is het in bijna alle gevallen noodzakelijk om onze producten wanneer het in bulk gaat per pallet te verzenden, ook wanneer het lage aantallen betreft. Vraag ons gerust naar de transportkosten.

Eigenschappen

Land van herkomst: NL
Opdruk informatietekst: Op de Sansevieria
Opdruk tekstformaat: ± 80 x 140 mm
Opdruk tekstpositie: Op het product
Productietijd: 30 werkdagen na definitieve goedkeuring
Informatie over de productgrootte: Plant in pot: ± Ø13 x 35 cm
CountryOfOriginInEurope: Yes
Laatst bekeken