Plantenslee

Prijs op aanvraag
   
Aantal kiezen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A168-GGP-SL-1
Waarom jouw personeel of relaties weer verrassen met een standaardbox vol ongezonde snacks en...meer
Waarom jouw personeel of relaties weer verrassen met een standaardbox vol ongezonde snacks en wijn, als je ook kunt kiezen voor iets verfrissends en gezonds? Denk eens aan groene pakketten met prachtige en gezonde planten, eventueel aangevuld met andere waardevolle items. Niet alleen zijn planten gezond voor binnen, maar ze zorgen ook voor sfeer en kunnen stress verminderen. Hoe leuk is het om eens totaal wat anders te geven, zoals een groen eindejaarspakket? Deze slee is volledig gevuld met levende en frisse planten, wat zorgt voor wat extra sfeer in huis.

Groene pakketten zijn niet alleen ontzettend gaaf, maar hebben ook positieve effecten en zijn duurzaam. Bovendien zijn de pakketten volledig aanpasbaar naar wens; wil je liever toch nog die fles wijn, een kaars of een ander item erbij? Alles is mogelijk, net als een gepersonaliseerde box met jouw logo en/of groet erop. Een groen pakket kan leuk zijn als geschenk tussendoor of juist voor de kerstperiode. Zoals het bekende gezegde gaat: kerstboom eruit, kamerplant erin. Breng wat extra groen in huis met dit pakket! Dit pakket wordt gevuld met planten van gerenommeerde kwekers die weten wat goede kwaliteit is. Ze beschikken over uitgebreide kennis van planten en weten precies wat ze doen.

Heeft u vragen over dit product, de gewenste personalisatie of eventuele verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op.
Bloemen en planten zijn levende artikelen en dienen met zorg vervoerd te worden om de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor zijn de transportkosten in overleg, neem ook hiervoor gerust contact met ons op.

Eigenschappen

Land van herkomst: NL
Productietijd: 5 werkdagen na definitieve goedkeuring
Informatie over de productgrootte: Sleigh: 28 x 28 x 46 cm
CountryOfOriginInEurope: Yes
Laatst bekeken